Nikon Coolpix S02 & P7800

Η Nikon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία των δύο νέων compact φωτογραφικών μηχανών COOLPIX P7800 και COOLPIX S02. Η COOLPIX P7800 είναι η ευέλικτη φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης με φακό zoom NIKKOR υψηλής ανάλυσης 28-200 mm f/2,0-4,0, ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, μεγάλο αισθητήρα CMOS με οπίσθιο φωτισμό και 12 megapixel. Η COOLPIX S02 είναι η εξαιρετικά μικρή σε διαστάσεις φωτογραφική μηχανή με οθόνη αφής, video full HD και αισθητήρα CMOS 13 megapixel.

Nikon COOLPIX P7800 – Δείτε την ποιότητα κάτω από ένα νέο φως
Σχεδιασμένη για όσους είναι αποφασισμένοι να επωφεληθούν τα μέγιστα από τη φωτογραφική τους μηχανή, η δυναμική P7800 συνδυάζει την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και το χειροκίνητο έλεγχο με την ευελιξία της compact κατασκευής μιας COOLPIX. Ευέλικτη και εξαιρετικά έξυπνη για λήψεις χωρίς άγχος, η COOLPIX P7800 διαθέτει ένα φακό zoom NIKKOR υψηλής ανάλυσης 7,1x με 2 γυάλινα στοιχεία ED και διάφραγμα ίριδας 7 λεπίδων για καλύτερα αποτελέσματα στο θάμπωμα φόντου και εξαιρετικά ευκρινή εστίαση. Ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν μια φορητή φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας, όπως αρχιτέκτονες ή μεσίτες, η P7800 διαθέτει τα πάντα για να εντυπωσιάζει.
Με ανάλυση 12 megapixel, ο μεγάλος αισθητήρας CMOS με οπίσθιο φωτισμό συνδυάζεται με το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο και η πτυσσόμενη οθόνη LCD RGBW τριών ιντσών σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο της φωτογραφίας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η φωτογραφική μηχανή P7800 επιτρέπει φωτογραφίσεις εν κινήσει, διαθέτει αστραπιαία απόδοση, γρήγορη εκκίνηση και ευκρινή αυτόματη εστίαση με τη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών δεύτερης γενιάς. Επίσης, προσφέρει συνεχείς διαδοχικές λήψεις έως 8 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και είναι ιδανική για προχωρημένους φωτογράφους που δεν έχουν στην άμεση διάθεσή τους την D-SLR τους. Με τη συμβατότητα RAW (NRW) θα έχετε πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τον αισθητήρα, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της φωτογραφίας.
Κατά τη μετάβαση σε λειτουργία video, η πτυσσόμενη οθόνη 3” της P7800 αποτελεί πραγματικά την προσωποποίηση της ελευθερίας κινήσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν τη σκηνή από τις πιο απίθανες γωνίες ή να κρατάνε τη φωτογραφική μηχανή σταθερά στο χέρι και να εγγράφουν video-ημερολόγια ή να φωτογραφίζουν αυτοπορτραίτα.
Η ανάλυση video full HD 1080p (25 ή 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)) με ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο (και εξωτερική έξοδο μικροφώνου) καθιστά την προσαρμοστικότητα βασικό χαρακτηριστικό αυτής της φωτογραφικής μηχανής που μπορεί να σας συνοδεύει παντού. Με τη λειτουργία προσαρμοσμένου video μπορείτε να ορίζετε ακόμη και την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, τη ρύθμιση ISO, το picture control, τη χειροκίνητη εστίαση, το οπτικό zoom και την ισορροπία λευκού για να έχετε εσείς τον έλεγχο των δημιουργικών προσθηκών. Προκειμένου να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, η P7800 είναι συμβατή με όλη τη σειρά των αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου προσαρμογέα WU-1a για να μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες στη στιγμή ή να τη χειρίζεστε απομακρυσμένα μέσω ενός smartphone.

Η Nikon COOLPIX S02 – Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι
Αρκετά διακριτική για να την έχετε πάντα μαζί σας, η COOLPIX S02 συμπληρώνει τη βραδινή σας έξοδο και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στιλ. Η φωτογράφιση των αυθόρμητων στιγμών που θα θέλετε να θυμάστε δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στο πιο χαριτωμένο μέλος της σειράς Nikon COOLPIX, σε μέγεθος μικρότερο κι από μια πιστωτική κάρτα.

Ο αισθητήρας CMOS 13 megapixel, η εσωτερική μνήμη των 7,3 GB και το οπτικό zoom 3x χαρίζουν στην ελκυστική φωτογραφική μηχανή τις λειτουργίες ενός μεγαλύτερου μοντέλου, ενώ η οθόνη αφής και το έξυπνο περιβάλλον χρήστη προσδίδουν στη συσκευή-κόσμημα μια ποιότητα που συναρπάζει. Επίσης, το ενσωματωμένο φλας Xenon της φωτογραφικής μηχανής, που είναι ακόμη πιο ισχυρό και καλύτερα ισορροπημένο σε σχέση με ένα φωτισμό LED, φωτίζει ακόμη και τα πιο σκοτεινά εστιατόρια, bar και club, προσφέροντας εντυπωσιακές φωτογραφίες. Εάν η περίσταση απαιτεί βιντεοσκόπηση, η S02 εγγράφει σε full HD ώστε να μη χάνετε ποτέ ούτε το παραμικρό νεύμα. Η λειτουργία νυχτερινού τοπίου σάς επιτρέπει να τραβάτε ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και σε χαμηλό ISO συνδυάζοντας τέσσερις λήψεις που τραβήχτηκαν με πολύ υψηλή ταχύτητα σε μία.
Οι ισορροπημένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που καταγράφουν τις πολυτιμότερες στιγμές σας, χάρη στην COOLPIX S02 βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά. Η μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή διαθέτει αισθητήρα CMOS 13 megapixel, video full HD και μια μεγάλη οθόνη 2,7” με ευαισθησία αφής και ανακλαστική επίστρωση, καθώς και περιβάλλον χρήστη με δυνατότητες προσαρμογής. Είναι αρκετά ελαφριά (100 g), ενώ το μεταλλικό σώμα της φωτογραφικής μηχανής την καθιστά ένα αξεσουάρ-κόσμημα. Διατίθεται σε λευκό, ροζ, μπλε και καθρεπτίζον χρώμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου