Sony . Νέες λύσεις στην φορητή αποθήκευση

Οι νέες λύσεις απο την Sony στον τομέα της φορητής αποθήκευσης έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που χρειάζονται υψηλές ταχύτητες, αξιοπιστία αποθήκευσης, μεταφοράς και back- up δεδομένων.
Η νέα σειρά περιλαμβάνει ένα σκληρό δίσκο SSD (solid state drive) χωρητικότητας 256GB (PSZ-SA25) και δύο σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 500GB και 1TB (PSZ-HA50 και PSZ-HA1T) .

Κάθε μονάδα διαθέτει μια θύρα USB 3.0 και δυο θύρες FireWire 800, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να μεταφέρουν βίντεο με ταχύτητα έως και 400Mbps με το μοντέλο SSD και 120Mbps με τα μοντέλα HDD μέσω USB 3.0. Σε αυτές τις ταχύτητες , οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν βίντεο 30GB στη μονάδα δίσκου SSD σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα μέσω USB 3.0.
Επίσης μπορούν να συνδεθούν σε συμβατό hardware της Sony , όπως οι βάσεις PMW - 50 ή PMW - 1000 .

Κάθε δίσκος έχει επικάλυψη πυριτίου και προστατευτική θήκη για να αντέχει στις φθορές της συνεχής χρήσης και μεταφοράς. Η ενσωματωμένη αντίσταση μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς απο πτώση έως και 7,5 μέτρα για τον SSD και έως 6,5 μέτρα για τους HDD .
Οι δίσκοι είναι συμβατό με τα πρότυπα MIL - STD - 810G, IP5X (ανθεκτικότητα στη σκόνη) και IPX4 (χρήση δεδομένων σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες) .
Είναι συμβατοί με διαμόρφωση FAT32 , HFS + και NTFS και μια ένδειξη LED επιτρέπει στους χρήστες να έχουν οπτική επαφή της κατάστασης μεταφοράς δεδομένων . Οι δίσκοι έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης ο ένας πάνω στον άλλο (stackable) μέσω μιας σύνδεσης που επιτρέπει την αυξημένη ροή αέρα ανάμεσα τους και αντίστοιχα την μείωση συσσώρευσης θερμότητας .


Καλύπτονται απο τριετή εγγύηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου