Φορητοί Η/Υ Toshiba. Δωρεάν επέκταση εγγύησης

Η Toshiba ανακοινώνει την επέκταση της Εγγύησης "Ό,τι κι αν συμβεί". Αυτή η μοναδική προσφορά για την ελληνική αγορά, που προστατεύει τους καταναλωτές από αναπάντεχα έξοδα εξαιτίας ζημιάς από ατύχημα, απώλειας δεδομένων ή κλοπής, θα παρέχεται σε όσους αγοράζουν φορητό υπολογιστή της Toshiba μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Η προσφορά διατίθεται δωρεάν στους καταναλωτές εφόσουν κάνουν εγγραφή της συσκευής στην ιστοσελίδα της Toshiba εντός 14 ημερών από την αγορά. Η εγγραφή είναι δωρεάν και η εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς.
Η προστασία της συσκευής είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όταν αγοράζετε φορητό υπολογιστή. Δεδομένου ότι οι περισσότερες τεχνικές δυσκολίες συμβαίνουν τον πρώτο χρόνο χρήσης της συσκευής, η Toshiba παρέχει στους πελάτες της την επέκταση της Εγγύησης "Ό,τι κι αν συμβεί” για να τους προστατέψει από αναπάντεχα έξοδα. Για κάθε συσκευή που έχει δηλωθεί για την Εγγύηση "Ό,τι κι αν συμβεί", οι καταναλωτές λαμβάνουν δωρεάν επισκευή της συσκευής ή αντικατάστασή της με μία καινούρια.
Η Toshiba εργάζεται αδιάκοπα, σε συνεργασία με τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους καταναλωτές. Επί παραδείγματι, οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Toshiba θα παρέχουν στον πελάτη τη δυνατότητα μεταφοράς της συσκευής του στο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης, καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη με όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.
Όλοι οι καταναλωτές που επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στην Εγγύηση "Ό,τι κι αν συμβεί”, μπορούν να το κάνουν εύκολα και γρήγορα από την ιστοσελίδα της Toshiba. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, απλώς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.nomatterwhatguarantee.com/el/Home και συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι πελάτες λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό ολοκληρωμένης εγγραφής που προσφέρει την απαραίτητη προστασία που χρειάζονται οι συσκευές για έναν ολόκληρο χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου