Pegasus2 R+. Βραβείο καλύτερης επιλογής συσκευής αποθήκευσης για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η Promise Technology ανακοίνωσε ότι η συσκευή αποθήκευσής της Pegasus2 R2+ κέρδισε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο στην κατηγορία Best Choice στην Computex 2015, που διεξάγεται στην Ταϊπέι της Ταϊβάν 2 με 6 Ιουνίου.
Το storage Pegasus2 R2 + είναι μία Thunderbolt ™ 2 λύση αποθήκευσης που περιλαμβάνει δύο hot-swap σκληρούς δίσκους με δυνατότητα παραμετροποίησης hardware RAID 0/1, θύρα σύνδεσης USB 3.0, υποδοχές για σύνδεση φορητού SSD δίσκου, CF/SD καρτών για εύκολη ανταλλαγή δεδομένων. Το Pegasus2 R2+ τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης επιλογής για τον καινοτόμο σχεδιασμό του, που συνδυάζει ένα εξελιγμένο περίβλημα υποδοχής δύο σκληρών δίσκων και την δυνατότητα σύνδεσης φορητών συσκευών αποθήκευσης Pods* ,προσφέροντας έτσι εντυπωσιακή ευελιξία, ευκολία, χωρητικότητα και ταχύτητα. Φέτος στην Computex διαγωνίστηκαν πάνω από 450 προϊόντα στην αντίστοιχη κατηγορία, με μόνο πέντε τελικά νικητές να επιλέγονται.

"Κερδίζοντας το βραβείο Best Choice της Computex για πέμπτη συνεχή χρονιά είναι μεγάλη τιμή για την Promise Technology και αποτελεί την συνέχεια της δέσμευσή μας για ανάπτυξη στους τομείς του cloud/IT, της επεξεργασίας βίντεο και της αγοράς στα μέσα ενημέρωσης", δήλωσε ο James Lee, διευθύνων σύμβουλος της Promise Technology. "Το Pegasus2 σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους χρήστες απαράμιλλη απόδοση, απλότητα και ευελιξία στα όρια της δημιουργικότητάς τους. Το νέο Pegasus2 R2+ στηρίζεται σε αυτές τις αξίες, καθώς οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν, να ανεβάσουν οπτικοακουστικό υλικό με Thunderbolt 2 ταχύτητα και να μεταφέρουν δεδομένα με απίστευτη ευελιξία μέσω των φορητών συσκευών αποθήκευσης Pods."

Pegasus2 R2+: Ευελιξία και ταχύτητα

Το Pegasus2 R2+ προσφέρει στους φωτογράφους και εικονολήπτες μια Thunderbolt 2 συσκευή αποθήκευσης, hardware RAID 0/1 και θύρα USB 3.0. Το Pegasus2 R2+ παρέχει χωρητικότητα 6TB μέσω των δύο hot-swap 3.5" σκληρών δίσκων του και διαθέτει υποδοχή σύνδεσης φορητών δίσκων για εύκολη ανταλλαγή ψηφιακών αρχείων.Στον βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνεται φορητή συσκευή ανάγνωσης CF / SD καρτών, επιλογή μεταξύ σύνδεσης φορητού σκληρού δίσκου 1 TB και συσκευή ανάγνωσης SSD δίσκου. Η υποδοχή USB 3.0 τύπου Micro-B παρέχει στους χρήστες την ευελιξία της ανεξάρτητης πρόσβασης και μεταφοράς της φορητής συσκευής αποθήκευσης οπουδήποτε.

Η συσκευή αποθήκευσης Pegasus2 R2+ θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο μέσω του παγκόσμιου δικτύου διανομής και μεταπώλησης της Promise Technology.

*Pods: Portable On Demand Storage

1 σχόλια:

  1. My approach is definitely there is often a solution, we just need to spend some time to determine what that is certainly. mortgage payment calculator canada It's a risky move, especially in the event you're operating on thin margins. canada mortgage calculator

    ΑπάντησηΔιαγραφή