Lexmark . Έξοδος από την αγορά εκτυπωτών inkjet

Η Lexmark International, ανακοίνωσε ενέργειες αναδιάρθρωσης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της εξόδου απο την ανάπτυξη και κατασκευή εκτυπωτών inkjet, οι οποίες αναμένεται να οδηγήσουν σε ετήσια εξοικονόμηση 95 εκατομμυρίων δολαρίων με την πλήρη εφαρμογή τους.Η Lexmark θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη και αναλώσιμα για το σύνολο των πωληθέντων εκτυπωτών , ανα τον κόσμο.


«Η σημερινή ανακοίνωση είναι μια από τις δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την βελτίωση της κερδοφορίας και την σημαντική εξοικονόμηση πόρων», δήλωσε ο Paul Ρουκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lexmark.
«Οι επενδύσεις μας επικεντρώθηκαν σε λύσεις πιο σημαντικές στους τομείς απεικόνισης και λογισμικού , και πιστεύουμε ότι οι συνέργειες μεταξύ απεικόνισης και του αναπτυσσόμενου λογισμικού της επιχείρησής μας θα συνεχίσουν να οδηγούν ολόκληρο τον οργανισμό στην ανάπτυξη».
"Καθώς προχωρούμε μπροστά, παραμένουμε σταθεροί στην στρατηγική μας, την ανταγωνιστικότητα και την ικανότητά μας να δημιουργούμε αξία για τους μετόχους», πρόσθεσε ο Ρουκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου