LG Optimus G Pro

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το κορυφαίο LG Optimus G Pro, ένα smartphone που αφήνει τη… φαντασία μας να δημιουργήσει ελεύθερα!


«Το LG Optimus G Pro θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των phablets, μια κατηγορία που αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν να έχουν smartphone και tablet σε μια συσκευή», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, MobileCommunications Sales Manager, LG Electronics Hellas. «Η τεχνολογία αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής των Ελλήνων καταναλωτών. Για το λόγο αυτό, οι καινοτόμες λειτουργίες υψηλής απόδοσης και προηγμένης τεχνολογίας του Optimus G Pro θα εντυπωσιάσουν την ελληνική αγορά».
Το LG Optimus G Pro πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο Best LTE Device/Handset στο ‘LTE World Summit 2013’, για την κορυφαία επίδοση και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της συσκευής. Επιπλέον, είχε λάβει αναγνώριση αμέσως μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Mobile World Congress 2013, λαμβάνοντας το ‘Red Dot Design Award’, το οποίο αποτελεί μία διεθνώς αναγνωρισμένη ‘σφραγίδα’ ποιότητας και υψηλού σχεδιασμού.
Το Optimus G Pro έρχεται εξοπλισμένο με τον ταχύτατο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600, ο οποίος περιλαμβάνει CPU τετραπλού πυρήνα στα 1,7GHz και GPU Adreno 320. Σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως η μπαταρία μακράς διαρκείας των 3,140mAh και η μνήμη RAM των 2GB, το LG Optimus G Pro αποτελεί μια προηγμένη συσκευή. Η μεγάλη IPS οθόνη των 5,5 ιντσών υποστηρίζει υλικό 1080p Full HD και διαθέτει ανάλυση 1920x1080 pixels στα 400ppi, εξασφαλίζοντας στο Optimus G Pro εξαιρετική ευκρίνεια και μεγάλη γωνία θέασης, ενώ παράλληλα η συσκευή χωράει εύκολα στο χέρι ή την τσέπη μας.

Εκτός από το εντυπωσιακό hardware, το Optimus G Pro διαθέτει επίσης και πολλές προηγμένες λειτουργίες UX που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό, όπως οι εξής:

Dual Camera και Dual Recording: Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στον χρήστη, μέσω της μπροστινής και της πίσω camera της συσκευής να απαθανατίσει ο ίδιος μία σπάνια στιγμή ενώ παράλληλα μπορεί να βρίσκεται και εκείνος στη φωτογραφία.

VR Panorama: Η λειτουργία VR Panorama επιτρέπει φωτογραφίες με άνοιγμα 360°, τόσο στον οριζόντιο, όσο και στον κατακόρυφο άξονα.

Λειτουργίες Pause & Resume Recording: Οι λειτουργίες Pause (Παύσης) και Resume Recording (επανεκκίνηση εγγραφής) επιτρέπουν στον χρήστη να τραβάει βίντεο μικρής διάρκειας, τα οποία στη συνέχεια θα μπορέσει να παρακολουθήσει σαν ένα ενιαίο αρχείο.

Λειτουργία Smart Video: Η λειτουργία Smart Video αναγνωρίζει τη θέση των ματιών του χρήστη και ξεκινά ή σταματά αυτόματα την αναπαραγωγή βίντεο, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να πληκτρολογήσει ή να επιλέξει κάτι χειροκίνητα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android Jelly Bean 4.1.2 
  •  Επεξεργαστής: 1.7GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 600 Processor 
  •  Οθόνη: 5.5 ίντσες Full HD (1920 x 1080 pixels / 400ppi) 
  •  Μνήμη: 16GB / microSD (έως 64GB) 
  •  RAM: 2GB DDR 
  •  Κάμερα: πίσω 13.0MP / εμπρός 2.1MP 
  •  Μπαταρία: 3140mAh (αποσπώμενη) 
  •  Διαστάσεις: 150,2 x 76,1 x 9,4 χιλιοστά 
  •  Χρώμα: Μαύρο (Indigo Black)
Πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει προηγμένη τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις και αξεπέραστη εμπειρία χρήσης μέσω των προϊόντων της, η LG Electronics σε συνεργασία με το Πλαίσιο, προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές την αποκλειστική υπηρεσία “Buy & Return” δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει το Optimus G Pro και αν θέλουν να το επιστρέψουν μέσα σε 20 ημέρες από την ημέρα της αγοράς του

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου