Νέο smartphone Optimus L5II Dual

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το LG Optimus L5II Dual στην ελληνική αγορά, το οποίο αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας στο χώρο των Dual SIM συσκευών. Η ευελιξία που προσφέρει η δυνατότητα χρήσης δύο SIM καρτών συμπληρώνει ιδανικά τη συσκευή, η οποία διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση, με στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.
Το LG Optimus L5II Dual προσφέρει μεγάλο εύρος από καινοτόμες λειτουργίες χάρη στα κορυφαία UX χαρακτηριστικά του, όπως το Quick Button, QuickMemo™ και Safety Care. Με το Quick Button, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εφαρμογή (camera, internet, μουσική), διαμορφώνοντας ένα “Hotkey” σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, ενώ με την παράλληλη ενεργοποίηση του QuickMemo™ μπορεί να επεξεργάζεται και να μοιράζεται περιεχόμενο, τις αγαπημένες του φωτογραφίες, χάρτη με οδηγίες, μια σελίδα στο Internet. Επιπλέον, με το Safety Care, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τρεις διαφορετικές επιλογές ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν την προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, την ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και τη γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου.
Τα όμορφα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του με καθαρές γραμμές, όπως το επεξεργασμένο περίγραμμα με Laser και ο έξυπνος φωτισμός LED για το πλήκτρο αρχικής οθόνης, σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android Jelly Bean 4.1.2, μετατρέπουν το Optimus L5II Dual σ’ ένα κομψό smartphone με υψηλές επιδόσεις.
Με το νέο LG Optimus L5II Dual, ο καταναλωτής απολαμβάνει πλούσια χαρακτηριστικά και ευελιξία με δύο κάρτες SIM, γιατί Life’sGood!

Κύρια χαρακτηριστικά του LG Optimus L5II Dual:

  •  Λειτουργικό Σύστημα: Android Jelly Bean 4.1.2 
  •  Επεξεργαστής: μονοπύρηνος, 1 GHz 
  •  Οθόνη: 4.0 ιντσών, τεχνολογίας WVGA 
  •  Μνήμη: 4 GB / 512 MB RAM 
  •  Κάμερα: 5.0MP με LED Flash 
  • ·Μπαταρία: 1.700 mAh 
  • · Διαστάσεις: 117.5 x 62.2 x 9.2mm (Μονή SIM) / 118.4 x 62.2 x 9.2mm (Διπλή SIM) 
  • · Χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Τιτάνιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου