Η Nokia παρουσιάζει το Lumia 625

Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 625, ένα προσιτό σε τιμή smartphone 4G για να βοηθήσει τους ανθρώπους να "δουν περισσότερα από ό,τι αγαπούν". Το Lumia 625 προσφέρει υψηλής ταχύτητας διασκέδαση σε ένα ευρύ κοινό με μια μεγάλη 4,7 ιντσών υπερ-ευαίσθητη οθόνη LCD και 4G πρόσβαση στο Internet.

Το Nokia Lumia 625 προσφέρει επίσης πολλές καινοτομίες που περιλαμβάνονται στην πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της Nokia, το Lumia 1020. Αυτές περιλαμβάνουν μια σειρά από ολοκληρωμένες εφαρμογές όπως φωτογραφική μηχανή με κάμερα Nokia Smart για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων αντικειμένων από εικόνες και το Nokia Cinemagraph το οποίο μετατρέπει τις φωτογραφίες σε ζωντανές αναμνήσεις με την προσθήκη κίνησης.

Τροφοδοτείται από την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8 και συμπεριλαμβανομένης της Nokia Lumia Amber ενημέρωση, προσφέρει μια πιο πλούσια και πιο εύκολη στη χρήση εμπειρία smartphone σε ανταγωνιστική τιμή. Ζωντανά Πλακάκια ενημερώνουν απευθείας στην αρχική οθόνη, βοηθώντας να μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένεια.

Το Windows Phone 8 περιλαμβάνει και το Xbox Live, Microsoft Office, και 7GB της online αποθήκευσης SkyDrive.

Με πρόσβαση σε περισσότερες από 165.000 εφαρμογές όπως Vimeo, Temple Run και WhatsApp, το Lumia 625 προσφέρει ταχύτερη φορητή διασκέδαση, καθώς και ασφαλέστερη πλοήγηση με τον Internet Explorer 10 - καθιστώντας το ιδανικό για την προβολή βίντεο, παιχνιδιών και άλλων περιεχομένων. Το Lumia 625 διαθέτει επίσης SD υποστήριξη κάρτας μνήμης, επιτρέποντας έως και 64GB επιπλέον χώρο αποθήκευσης περιεχομένου.
Με μεγάλη οθόνη και ταχύτατη συνδεσιμότητα, το Lumia 625 προσφέρει κορυφαίους χάρτες, turn-by-turn πλοήγηση και καθοδήγηση μετακίνησης.

Κύρια χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 625 :

  • Λειτουργικό      Windows Phone 8
  • Οθόνη Αφής      4.7 inch WVGA @ 201ppi 
  • 1.2GHz, Dual Core
  • Κάμερα             Main: 5MP Autofocus, LED flash ,1080p@30fps, VGA front facing camera
  • Μνήμη              512MB RAM 
  • SD κάρτας μνήμης    8GB with support for up to 64GB 
  • Μπαταρία         2000 mAh
Το Nokia Lumia 625 θα είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως πορτοκαλί, κίτρινο, φωτεινό πράσινο, λευκό και μαύρο. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Κίνα, την Ευρώπη, την Ασία και τον Ειρηνικό, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική το 3ο τρίμηνο του 2013.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου