Το Eurosport στη Samsung Smart TV

Μέσω της εφαρμογής Eurosport Player, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τα αγγλόφωνα κανάλια Eurosport και Eurosport 2 στην τηλεόρασή τους.


Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του Eurosport στη Samsung Smart TV, αποτελώντας την πρώτη Ευρωπαϊκή υπηρεσία αναμετάδοσης αθλητικών γεγονότων. Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια Eurosport και Eurosport 2 αναμεταδίδουν live διάσημα διεθνή αθλητικά γεγονότα, όπως το Ποδηλατικό Γύρο Γαλλίας, το Africa Cup of Nations, το τουρνουά τένις Grand Slam και πολλά άλλα, δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να απολαύσουν ζωντανά περισσότερες από 5000 ώρες αθλητικών γεγονότων κάθε χρόνο.

Με την εφαρμογή Eurosport Player, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθήσουν απλά ένα αθλητικό γεγονός, αλλά και να επιλέξουν το περιεχόμενο και να προγραμματίσουν την παρακολούθηση του. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια των τουρνουά τένις U.S. Open και French Open, οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθούν ένα από τα 7 γήπεδα, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα χάσουν κανένα στιγμιότυπο από τον αγώνα του αγαπημένου τους αθλητή. Παράλληλα, η αναμετάδοση των παγκοσμίων τουρνουά Snooker θα δίνει επίσης τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθούν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα τραπέζια. Άλλες διάσημες αθλητικές διοργανώσεις που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος συμπεριλαμβάνουν τον Ποδηλατικό Γύρο Ισπανίας και Ιταλίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών UEFA 2013 και το σύνολο των Χειμερινών Αγώνων της σεζόν 2013 / 14.

To Eurosport Player είναι διαθέσιμο μέσω του Smart TV Apps Store. Για να αποκτήσουν οι χρήστες πρόσβαση στην εφαρμογή Εurosport Player και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα κανάλια Eurosport και Eurosport 2 απαιτείται μηνιαία συνδρομή 4,90 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου