Νέο smartphone Optimus L3II Dual


Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει μια νέα Dual SIM συσκευή, βασισμένη στο δημοφιλές LG Optimus L3II η οποία διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την αλυσίδα καταστημάτων WIND. Το LG Optimus L3II Dual μοιράζεται τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά με την έκδοση του τηλεφώνου που κυκλοφόρησε πρόσφατα, παρέχοντας επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM στην ίδια συσκευή.
Η δυνατότητα χρήσης δύο SIM καρτών σε μια συσκευή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους επιθυμούν ένα κομψό και πρακτικό smartphone με λιτό και ξεκάθαρο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο εύρος τεχνικών χαρακτηριστικών, το οποίο καθιστά το Optimus L3II Dual μια μοναδική πρόταση που ταιριάζει σε κάθε τύπο χρήστη.
Με touch οθόνη IPS QVGA 3,2 ιντσών, μπαταρία 1,540mAh, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S1 και λειτουργικό σύστημα Android4.1 Jelly Bean, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί για πολλές ώρες στις αγαπημένες του εφαρμογές. Επιπλέον, το LG Optimus L3II Dualενσωματώνει τις αποκλειστικές εφαρμογές QuickMemo™ και Safety Care.
Με το QuickMemo™, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να μοιραστεί τις προσωπικές του σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη. Επιπλέον, το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.
Με τη μεγάλη ποικιλία των εξελιγμένων smartphones της, η LG μέσω του Optimus L3II Dual έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, γιατί Life’s Good!

Κύρια χαρακτηριστικά του LG Optimus L3II Dual:
  • Οθόνη Αφής IPS 3.2” QVGA
  • Λειτουργικό Android Jelly Bean 4.1
  • 1GHZ Single Core
  • Kάμερα 3MP
  • Μπαταρία 1.540 mAh
  • Αποκλειστικές Εφαρμογές QuickMemo™ & Safety Care
  • Δυνατότητα λήψης φωτογραφίας με φωνητική εντολή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου