Acer C720 Chromebook. Κομψή σχεδίαση, ταχύτητα και ασφάλεια

Η Acer παρουσίασε την νέα σειρά Acer C720 Chromebook, με επεξεργαστές βασισμένους στην μικρο-αρχιτεκτονική Haswell για ταχύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 8,5 ώρες.
Αυτό το τρίτης γενιάς Chromebook έχει σχεδιαστεί 30% πιο λεπτό από τον προκάτοχό του. Είναι επίσης ελαφρύτερο και για πρώτη φορά, διαθέτει μια anti-glare οθόνη, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες και για φοιτητές που θέλουν ένα Chromebook να το απολαύσουν σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και υπό το φως του ήλιου.
" Το Acer C720 είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την πολυβραβευμένη μας σειρά Acer Chromebook, καθώς παρέχει γρήγορη απόδοση, γρήγορους χρόνους εκκίνησης, ματ anti-glare οθόνη και μια πιο ευέλικτη σχεδίαση που προσφέρουν φορητότητα για οπουδήποτε χρήση», δήλωσε ο Jerry Kao, αναπληρωτής αντιπρόεδρος των καταναλωτών Acer Mobile Business Unit. " Αυτές οι βασικές εξελίξεις επιτρέπουν στις οικογένειες και στους μαθητές να συνεχίσουν τη συνεργασία, τη εκμάθηση και το παιχνίδι με συναρπαστικούς τρόπους, να παραμένουν ασφαλής από τις διαδικτυακές απειλές , από την στιγμή που το ChromeOS περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα προστασίας. "
Το νέο Acer C720 Chromebook βασίζεται στο δημοφιλή Acer C710 Chromebook, το οποίο επαινείται για τις επιδόσεις του και για το ολοκληρωμένο του Google Chrome λειτουργικό σε μια πρωτοποριακά προσιτή τιμή. Ικανοποιεί τις ανάγκες των μαθητών, των οικογενειών, τον προϋπολογισμό του καθενός και τον αυξανόμενο αριθμό των πελατών που απολαμβάνουν το οικοσύστημα της Google στο σχολείο, στην εργασία και στην ψυχαγωγία.

Ταχύτητα απόδοσης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Οι κάτοχοί του μπορούν να ξεκινήσουν απευθείας την σύνδεση στην διασκέδαση, στην έρευνα και στην κοινωνική δικτύωση με το Acer C720. Εκκινεί σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα και συνεχίζει σχεδόν αμέσως από την κατάσταση αναμονής χάρη στον γρήγορο Solid State σκληρό δίσκο του  χωρητικότητας 16GB ή 32GB. Ο επεξεργαστής Intel Celeron 2955U βασίζεται στην μικρο-αρχιτεκτονική Haswell της Intel , δίνοντας έτσι μια σημαντική ώθηση τόσο στην απόδοση όσο και στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 8,5 ώρες. Η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επεξεργασία κειμένων, η απόλαυση εφαρμογών και HD βίντεο έχουν την «υποστήριξη» μνήμης DDR3L έως 4GB. Το Acer C720 συνδέεται γρήγορα σε hotspots και ασύρματα δίκτυα μέσω πρωτοκόλλου WiFi 802.11a/b/g/n.

Ασφάλεια για πολλαπλούς χρήστες , συνεργασία

Οι πελάτες θα εκτιμήσουν ότι το Chrome OS ενημερώνεται αυτόματα, έτσι ώστε να έχει πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. Πολλαπλά στρώματα ασφαλείας , όπως κρυπτογράφηση δεδομένων και επαλήθευση εκκίνησης, το υπερασπίζουν από διαδικτυακές απειλές, κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους γονείς και διευθυντές σχολείων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την προστασία των μαθητών τους. Οι διαχειριστές μηχανογράφησης μπορούν επίσης να διαχειριστούν τα Chromebooks εξ αποστάσεως για ταχύτερη διαχείριση χρηστών(roll-outs) και αυξημένη αποδοτικότητα .
Το Acer C720 Chromebook κρατά τα δεδομένα ασφαλή όταν η ίδια συσκευή χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να έχουν χωριστούς λογαριασμούς για να διασφαλιστεί το έργο τους , το Gmail και άλλες πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς αν το Chromebook χαθεί, κλαπεί ή δανειστεί σε ένα φίλο. Στους κατόχους Acer Chromebook προσφέρονται έως και 100GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης στο Google Drive για τα δύο πρώτα χρόνια μετά την αγορά, έτσι ώστε αρχεία, έγγραφα , φωτογραφίες και άλλα να αποθηκεύονται με ασφάλεια στο σύννεφο. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αρχεία χωρίς σύνδεση , ακόμη και να ανοίξουν και να επεξεργαστούν έγγραφα του MS Office, σαν να ήταν έγγραφα Google. Τα σχολεία θα εκτιμήσουν ότι τα Acer Chromebooks C720 έχουν μια κλειδαριά Kensington, που τα ασφαλίζουν μέσα μια τάξη.

Λεπτότερο, με ελαφρύτερο σχεδιασμό και με όλα τα extras

Το νέο Acer C720 είναι σχεδιασμένο 30% λεπτότερο από τον προκάτοχό του, μετρώντας μόνο 0,75 ίντσες πάχος. Περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους , έτσι ώστε οι κάτοχοί του να μπορούν άνετα να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν έγγραφα και λογιστικά φύλλα. Η συσκευή ζυγίζει μόνο £2.76 , οπότε είναι εύκολη η μεταφορά της σε σακίδιο ή τσάντα. Το λεπτό και κομψό μέγεθός του προσφέρει μια ζωντανή 11,6” ComfyView ™ οθόνη HD με ανάλυση 1366x768 που «κρατά» ιστοσελίδες, εικόνες και βίντεο καθαρές και ευκρινείς. Επιπλέον η οθόνη έχει μια ματ anti-glare ιδιότητα, που επιτρέπει στους μαθητές και τις οικογένειές τους να απολαμβάνουν το Chromebook υπό το φως του ήλιου.
Το Acer C720 έχει ενσωματωμένη HD κάμερα που παρέχει ευκρινείς και λεπτομερείς εικόνες και πλούσιο χρωματικό κορεσμό. Σε συνδυασμό με το μικρόφωνο, το Chromebook είναι ιδανικό για video chatting, καθώς και για λήψη βίντεο και φωτογραφιών σε κοινή χρήση στο διαδίκτυο. Επιπλέον η σχεδίαση διπλών ηχείων εξασφαλίζει πεντακάθαρο στερεοφωνικό ήχο για να απολαμβάνετε μουσική , βίντεο και πολλά άλλα. Το Acer C720 συνδέεται με βιντεοκάμερες, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και smartphones μέσω μιας θύρας USB 3.0 και μιας θύρας USB 2.0. Διαθέτει επίσης θύρα HDMI για συνδεσιμότητα με εξωτερικές οθόνες και τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, οι κάτοχοί του μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μέσω του reader καρτών SD.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου