Lenovo. Σειρά All-in-one touch για το σπίτι

Η Lenovo ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς All-in-one, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην ανταγωνιστική αγορά των All-in-one συσκευών, σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη της IDC.
Η Lenovo B750 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη 29'' 21:9 στον κόσμο. Τα Horizon 27 και A730 θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος του έτους στη Γαλλία, με όλη την σειρά των μοντέλων να είναι εξοπλισμένα με IPS πάνελ.


Lenovo B750, η καινοτομία της εποχής
Με οθόνη 29" Full HD(2560x1080), η Lenovo B750 διαφέρει από την πρώτη ματιά. Η υπερ-ευρεία οθόνη 21:9, που είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία IPS είναι ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες. Ο ήχος δεν υποστηρίζεται απλά από ένα σύστημα 2.1 ηχείων, αλλά υποστηρίζεται από την JBL® και την Dolby® Home Theater®. Η σούπερ-μεγάλη οθόνη είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένη με την τεχνολογία Lenovo Split Screen, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται σε πολλαπλά παράθυρα. Ενσωματώνει την τέταρτη γενιά επεξεργαστών Intel ® Core ™ i7 και την NVIDIA ® GeForce ® GTX760A 1GB στην βασική έκδοση.
Τέλος, το νέο Lenovo B750 All-in-one λειτουργεί ως ένας ισχυρός Η/Υ πολυμέσων , μέσα σε 298 χιλιοστά πάχος και με εξοπλισμό :
  • DVD ή Blu-ray Disc ™ 
  • Wi-Fi και Bluetooth 4.0 (προαιρετικό) 
  • 6in1 card reader 
  • HDMI θύρα (προαιρετική) 
  • Lenovo Motion Control 


Το All-in-one A730 συνδυάζει μια χωρίς πλαίσιο οθόνη 27" Quad HD(2560x1440) ή οθόνη 27" Full HD(1920x1080) multi-touch 10 πόντων μέσα σε ένα πλαίσιο λιγότερο από μια ίντσα πάχος και με ρυθμιζόμενη γωνία οθόνης από -5 ° έως 90 ° για άνετη χρήση από οποιαδήποτε θέση. 
Το A730 υποστηρίζει μέχρι και τα Windows 8, περιλαμβάνει την επιλογή των τριών οικογενειών Intel Core επεξεργαστές e γενιάς και παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες αποθήκευσης έως και 1TB.



Ο «Πίνακας» - Horizon PC , ο πρώτος «διαπροσωπικός Η/Υ» στον κόσμο, ανήκει στον «οικιακό εξοπλισμό», μοιράζοντας τον προσωπικό υπολογιστή σε περισσότερους από ένα χρήστη. Μπορεί να τοποθετηθεί επίπεδα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, επιτρέποντας σε δύο ή περισσότερους χρήστες να χρησιμοποιούν την οθόνη του ταυτόχρονα. Είναι εξοπλισμένος με αξεσουάρ για διαδραστικότητα στο παιχνίδι και είναι σχεδιασμένος για multi-touch παίκτες ψυχαγωγίας. Με τα Windows 8 και το "touch" mode, το Horizon μετατρέπεται εύκολα σε ένα desktop 27" για χρήση γραφείου.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου