Belkin WeMo Insight Switch. Οικιακός αυτοματισμός

Η συσκευή Wemo Insight Switch συνδέει τις οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές της οικίας μέσω του ασύρματου δικτύου, επιτρέποντας την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τους, τον προγραμματισμό προσαρμοσμένων ειδοποιήσεων καθώς και την αλλαγή κατάστασης της οποιασδήποτε συσκευής από οποιοδήποτε σημείο. Παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές συσκευές και αποστέλλει πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειάς τους απευθείας σε φορητή συσκευή smartphone ή tablet. Συνδυάζεται ιδανικά με θερμαντικά σώματα, κλιματιστικά τοίχου, τηλεοράσεις, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ανεμιστήρες, φώτα και πολλά άλλα.
Η εφαρμογή Wemo App μπορεί να γίνει λήψη σε τόσα smartphones και tablets όσα και οι κανόνες και τα χρονοδιαγράμματα που θέλετε να δημιουργήσετε. Η ευελιξία της εφαρμογής επιτρέπει την δημιουργία κανόνων που είναι εύκολο να στηθούν και να αλλάξουν. Μέσω της εφαρμογής λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ο κύκλος πλυσίματος των ρούχων έχει τελειώσει , γνωρίζεται πότε το παιδί σας έχει υπερβεί το ημερήσιο όριο παρακολούθησης τηλεόρασης έτσι ώστε να την απενεργοποιείτε , ή να πληροφορήστε αν έχετε αφήσει ανοικτό κατά λάθος κάποιο θερμαντικό σώμα.


Η συσκευή Wemo Insight Switch μπορεί να βοηθήσει στο να «κρατηθούν» οι λογαριασμοί ενέργειας του σπιτιού σας σε χαμηλά επίπεδα , επιτρέποντας τον ορισμό χρονοδιαγραμμάτων παρακολούθησης της ενέργειας που καταναλώνουν οι συνδεδεμένες συσκευές.
Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή εναλλαγής Wemo Insight , απλά συνδέεται το διακόπτη σε μια πρίζα και στη συνέχεια συνδέεται την ηλεκτρονική συσκευή στο διακόπτη. Η λήψη της εφαρμογής Wemo App είναι δωρεάν από το Google Play ή το App store σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή.
Τα προϊόντα Wemo έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής Wemo App. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε επιπλέον προϊόντα Wemo συμπεριλαμβανομένων των Smart λαμπτήρων LED, Wemo Switch , Wemo Motion οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε δωμάτιο για τον έλεγχο και παρακολούθηση των ηλεκτρονικών συσκευών σας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου