Office 365 Personal


Το Office 365 Personal έρχεται αυτήν την άνοιξη και είναι μια νέα, καταπληκτική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν Office 365. Είναι σχεδιασμένο για έναν χρήστη και του επιτρέπει να το έχει σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, δηλαδή σε PC ή Mac και στο tablet του! Θα είναι διαθέσιμο για €69ευρώ / χρόνο ή €7 Ευρώ /μήνα (ERP).

Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει :

· Όλες τις εφαρμογές του Office : Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher.
· Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ συσκευών (χρήση του Οffice σε 1 συσκευή κάθε φορά.)
· 20GB χώρο αποθήκευσης στο OneDrive ΔΩΡΕΑΝ για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών μεταξύ του PC, tablet και κινητού τηλεφώνου.
· 60 λεπτά SkypeTMworld το μήνα ΔΩΡΕΑΝ.
· Premium licenses που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις που θα διατίθενται σε τακτική βάση στη διάρκεια ενός έτους.
· Office on Demand για πρόσβαση στο Office ακόμα και όταν δεν είναι ο χρήστης στο PC του με streaming των εφαρμογών του Office σε κάποιο Windows-based PC που είναι συνδεδεμένο στο Internet.

Επίσης θα συνεχιστεί η προσφορά της συνδρομής Office 365 Home Premium για οικιακή χρήση, με αλλαγμένη την ονομασία της σε Office 365 Home. Αυτή η αλλαγή θα γίνει άμεσα με τη διαθεσιμότητα του Office 365 Personal.  Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στη βασική σελίδα του Office 365 για την Ελλάδα (www.office365.com) στην ενότητα «Οικιακή χρήση».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου