Η WD παρουσιάζει τον πρώτο δίσκο SSD + HDD διπλής κίνησης στον κόσμο.


Η Western Digital ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δίσκου WD Black2 ™, μια μοναδική καινοτομία αποθήκευσης που συνδυάζει ένα 2,5" δίσκο solid state (SSD) 120GB με ένα σκληρό δίσκο(HDD) 1TB, προσφέρoντας μια ισχυρή λύση διπλού δίσκου. Είναι ιδανικός για καταναλωτές και “παρόχους υπηρεσιών” που επιθυμούν να αναβαθμίσουν φορητούς, επιτραπέζιους υπολογιστές small form, συστήματα all-in-one(AIO) σε επίπεδο επιδόσεων SSD και σε χωρητικότητα HDD. Ο δίσκος WD Black2 συνδέεται μέσω ενός μόνο καλωδίου και κουμπώνει σε συμβατική υποδοχή 9,5mm.

"Οι πελάτες μας αναφέρουν ότι προτιμούν την τεχνολογία Solid State Hybrid στους δίσκους μας, αλλά οι χρήστες τεχνολογίας μας ζητούν μεγαλύτερο έλεγχο του σημείου όπου αποθηκεύουν τα δεδομένα τους", δήλωσε ο Matt Rutledge, ανώτερος αντιπρόεδρος στον επιχειρηματικό τομέα της WD που ασχολείται με την τεχνολογία αποθήκευσης. «Οι διπλές μονάδες δίσκων WD Black2 επιτρέπουν στους πελάτες μας να απολαμβάνουν τις επιδόσεις SSD και την πρόσβαση σε υψηλές χωρητικότητες αποθήκευσης σε ένα μη-συμβατικό πακέτο. Οι διπλές μονάδες δίσκων WD Black2 αποτελούν αποτέλεσμα της συνεργασίας των πελατών μας με τα εργαστήρια της WD. Η WD επινόησε το πρόγραμμα beta στα εργαστήρια της με σκοπό να παρέχει έναν αποκλειστικό χώρο δοκιμών στους βασικούς πελάτες της τόσο στα υφιστάμενα όσο και στα υπο ανάπτυξη προϊόντα αποθήκευσης WD."

2 σε 1

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες, gamers και κατασκευαστές PC, η διπλή μονάδα WD Black2 παρέχει βελτιωμένη συνολική ικανότητα χωρητικότητας, επιδόσεις, αξιοπιστία ενώ παράλληλα προσφέρει ευελιξία επιλογής του πώς και πού θα αποθηκεύονται τα δεδομένα. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των δύο flash και μαγνητικών δίσκων μαζί, η μεταφορά δεδομένων από τον δίσκο SSD στον HDD, αυξάνει την διάρκεια ζωής του SSD δίσκου.
Οι χρήστες διαχειρίζονται μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, εξαλείφοντας την ανάγκη και το κόστος για αποθήκευση στο «σύννεφο». Η ταχύτητα και το είδος διασύνδεσης είναι SATA 6Gb /δευτερόλεπτο.Η σύνδεση μέσω ενός μόνο καλωδίου συμβατικής υποδοχής 9,5mm και η σύνδεση μέσω της θύρας SATA καθιστά την διπλή μονάδα WD Black2 συμβατή με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα (απο Windows XP μέχρι Windows 8.1)

Τιμή και Διαθεσιμότητα
Οι δύο δίσκοι WD Black2 καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση πέντε ετών και είναι διαθέσιμοι στο wdstore.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου