Mint. Εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών συναλλαγών.

Mint είναι μια προσωπική χρηματοοικονομική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε περισσότερες από 20.000 τράπεζες, πιστωτικές κάρτες, δάνεια και επενδυτικούς λογαριασμούς, καθιστώντας εύκολη την προβολή όλων των οικονομικών συναλλαγών σε ένα «σημείο». Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.mint.com ή μέσω της εφαρμογής Mint app. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από τα Google play, App Store, Windows Store και Amazon appls.

Με την εφαρμογή Mint app έχετε την δυνατότητα για :
  • Παρακολούθηση των λογαριασμών οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Η ενημερωμένη κατάσταση του λογαριασμού σας είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω smartphone, tablets, φορητών και σταθερών H/Y. 
  • Παρακολούθηση των δαπανών. Οι συναλλαγές κατηγοριοποιούνται αυτόματα, απλοποιούν τη διαχείριση χρημάτων δίνοντας τη δυνατότητα οργάνωσης των οικονομικών σας και τη δημιουργία προσαρμοσμένων προϋπολογισμών. 
  • Εξεύρεση τρόπων για εξοικονόμηση χρημάτων. Η εφαρμογή προτείνει «εύκολα» βήματα εξοικονόμησης περισσότερων χρημάτων με βάση τις δαπάνες σας. 
  • Εισαγωγή ή διόρθωση εκκρεμών συναλλαγών. Προσθήκη συναλλαγών κατά τη στιγμή της αγοράς-πώλησης και άμεση εμφάνιση των τραπεζών και πιστωτικών υπολοίπων σας. 
Η εφαρμογή Mint app δεν είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, στην Ελλάδα.



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου