Tech-gadgets για τα Χριστούγεννα.

Δέκα επιλογές gadgets τεχνολογίας για την Χριστουγεννιάτικη λίστα αγορών σας για το 2013.
Για δώρο ή προσωπική χρήση, για τον άνδρα και την γυναίκα.


iHandset Ice Orange

"Ice" ρετρό ακουστικό ιδανικό για κλήσεις βίντεο, κλήσεις μέσω skype, συμβατό με τα περισσότερα smartphone και tablets(απαιτείται 3.5mm θύρα).

Satzuma Alarm Clock-USB Hub

Το Satzuma Alarm Clock είναι ένα πρωτότυπο gadget με σχεδιασμό κινηματογραφικής κλακέτας και διπλή λειτουργία: οθόνες LCD ρολόι-ξυπνητήρι & USB hub 4 θυρών.
www.satzuma.com

Satzuma Retro Microphone

Το μικρόφωνο της Satzuma με ρετρό σχεδιασμό απευθύνεται σε φίλους ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών αλλά και σε συνομιλητές web. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με Skype, Yahoo messanger & MSN για συνομιλίες μέσω internet.
www.satzuma.com

USB Del-light

Πρόσθετο φως στον χώρο εργασίας του σπιτιού ή του γραφείου με ένα κλικ του "Del-Light» προς τα κάτω.
www.satzuma.com

Carbot DeskPets

Το CarBot είναι το πρώτο στον κόσμο μικρο-ρομποτικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που μπορείτε να ελέγξετε με το smartphone ή το tablet σας μέσω ενός προσαρμογέα smartPhone (περιλαμβάνεται).
mydeskpets.co.uk

Jackery Mini

Μικρό και ισχυρό, είναι η πιο μικροσκοπική εξωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία της αγοράς. Κομψή σχεδίαση που «έρχεται» σε "κραγιόν" μέγεθος, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας όλη την ώρα.
www.jackeryusa.com

Apple's Nest

Πρωτοποριακή συσκευή που ζεσταίνει τα δωμάτια των σπιτιών εύκολα. Ενεργώντας ως θερμοστάτης, το Nest διαθέτει δύο ξεχωριστές ασύρματες τεχνικές σύνδεσης, μαζί με πέντε αισθητήρες για την ανίχνευση και τον έλεγχο της υγρασίας και της θερμοκρασίας.
store.apple.com

Bamboo Stylus Duo

Εξαιρετική απόδοση τόσο στην οθόνη όσο και στο χαρτί με την συνδυασμένη δύναμη ενός ψηφιακού στυλού και ενός παραδοσιακού στυλού σε μία κομψή συσκευή.
www.wacom.com

Kitchen Cabinet Mount for Tablets

Με το Kitchen Cabinet φέρνεται το tablet σας στην κουζίνα, χωρίς να τοποθετηθεί στον πάγκο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε βλέποντας τηλεόραση, να διαβάσετε συνταγές μαγειρικής ή να ακούσετε μουσική.
www.belkin.com

WeMo Light Switch

Αυτό ο διακόπτης Wemo Light από την Belkin μπορεί να φαίνεται σαν μια συνηθισμένη οικιακή συσκευή, αλλά σας επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο στην ενεργειακή χρήση του φωτισμού σας από σχεδόν οπουδήποτε.
www.belkin.com











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου