TAB 1004. Η νέα ταμπλέτα 10 ιντσών της Intenso.


Η Intenso παρουσιάζει την πρώτη της ταμπλέτα 10“ , το TAB 1004. Η νέα ταμπλέτα είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, IPS οθόνη, Android 4.2 και χαρακτηρίζεται από την γρήγορη ανταπόκριση και την αξιοπιστία της. Η TAB 1004 είναι τώρα διαθέσιμη.

Με το νέο TAB 1004, η Intenso επεκτείνει την υπάρχουσα γκάμα των ταμπλετών 7 και 8” με μια μεγαλύτερη των 10”. Η νέα ταμπλέτα διαθέτει μνήμη RAM 1 GB και επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,6 GHz . Χάρη στην οθόνη IPS ανάλυσης 1280x800 pixels, όλο το περιεχόμενο παρουσιάζεται με «σαφήνεια» και σε «αντίθεση» από όποιο σημείο και αν το δει κανείς. Με το νέο λειτουργικό σύστημα Android 4.2 η πλοήγηση στο διαδίκτυο, η ανάγνωση της αλληλογραφίας και η παρακολούθηση βίντεο «εξασφαλίζει» μια ξεχωριστή εμπειρία .

Η ταμπλέτα των 10.1” μεγέθους 25,6 εκατοστά έχει μια οθόνη IPS που παρέχει μία ανεξάρτητη γωνία θέασης. Τα αγγίγματα της οθόνης ενεργοποιούν την απόκριση και την ομαλή λειτουργία. Ανάλογα με τον προσανατολισμό, η οθόνη περιστρέφεται αυτόματα. Η TAB 1004 είναι εξοπλισμένη με μια εσωτερική μνήμη των 8 GB που μπορεί να επεκταθεί μέχρι 64 GB μέσω κάρτας microSD. Εκτός από την υποδοχή κάρτας microSD, η ταμπλέτα είναι εξοπλισμένη με θύρα micro USB για φόρτιση ή μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η έξοδος HDMI για σύνδεση με HDMI - enabled συσκευές , όπως τηλεοράσεις.


Η TAB 1004 συνδέεται με το διαδίκτυο μέσω Wi-Fi και επιτρέπει την απεριόριστη πρόσβαση σε e-mail, chat rooms ή κοινωνικά δίκτυα. Ιστοσελίδες με flash , αρχεία PDF και έγγραφα του Office υποστηρίζονται άψογα από το TAB 1004. Καθ’ οδών, η λειτουργία hotspot του Smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση στο Διαδίκτυο .

Η νέα ταμπλέτα της Intenso μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σύνδεση, καθώς και εκτός σύνδεσης με πολλούς τρόπους. Στην οθόνη υψηλής ανάλυσης, τα βίντεο μπορούν να εμφανιστούν σε άριστη ποιότητα δείχνοντας εικόνες σε φωτεινά χρώματα και με αντιθέσεις. Με την ενσωματωμένη πίσω κάμερα των 2 megapixels, φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν και να ανέβουν άμεσα στα κοινωνικά δίκτυα. Χάρη στην μπροστινή κάμερα, στα ηχεία και στο μικρόφωνο μπορούν να γίνουν συνομιλίες μέσω βίντεο. Με την προ - εγκατεστημένη εφαρμογή e-book reader, μπορείτε να απολαύσετε στον καναπέ τα αγαπημένα σας βιβλία σε ψηφιακή μορφή. Για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία λειτουργιών , υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές στο προ -εγκατεστημένο AndroidPIT App.

Οπτικά το TAB 1004 πείθει με την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού του, σε ανθρακί αλουμίνιο . Ζυγίζει 690 γραμμάρια και μπορεί να μεταφέρεται εύκολα χάρις στο λεπτό σχεδιασμό του . Οι διαστάσεις της ταμπλέτας είναι 174x262x10 χιλιοστά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου