Toshiba Encore 2.

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τη νέα γκάμα Windows 8.1 tablets – το 25.65 cm (10.1”) Encore 2 WT10-A και το 20.32 cm (8”) Encore 2 WT8-B. Με όλες τις βασικές λειτουργίες που θα μπορούσατε να περιμένετε και ακόμα περισσότερες, τα δύο tablets αποτελούν τις ιδανικές συσκευές για εσάς.
Εξοπλισμένα με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel® Atom™, τα Encore 2 tablets σας δίνουν τις επιδόσεις και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά καθώς επίσης και γρήγορη εκκίνηση, περιήγηση στο διαδίκτυο και multitasking.Για εκείνους που θέλουν να δουν και να κάνουν περισσότερα με το Windows 8.1 tablet τους, το λεπτό και ελαφρύ 10.1” Encore 2 WT10-A είναι ιδανικό. Η μεγαλύτερη οθόνη είναι φωτεινή, καθαρή και πρωτοποριακή για να αναπαράγετε πολυμέσα ενώ περιλαμβάνονται 2 GB μνήμης για βελτιωμένο multi-tasking και ήπια απόδοση. Για εκείνους που απαιτούν μεγαλύτερη φορητότητα υπάρχει το όμορφα σχεδιασμένο 8” Encore 2 WT8-B που έχει τελειοποιηθεί για χρήση σε portrait.

Windows 8.1 με Bing

Αμφότερες οι συσκευές Encore 2 WT10-A και WT8-B διαθέτουν Windows 8.1 με Bing που περιλαμβάνουν πολλές updated λειτουργίες. Τα tablets περιλαμβάνουν επίσης ετήσια συνδρομή στο Microsoft Office 365.

Ενστικτωδώς κομψά λόγω design

Παρά τις ευδιάκριτες διαφορές τους, η κομψότητα των Encore 2 WT10-A και Encore 2 WT8-B καθιστά τα tablet αυτά ιδανικά φορητά αξεσουάρ. Διαθέτοντας τη νέα μοναδική ταυτότητα των Toshiba tablet, τα δύο μοντέλα διαθέτουν Satin Gold περίβλημα και ταιριαστό λεπτό καπάκι. Σχεδιασμένα με εργονομία, τα δύο tablet διαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες για να τα κρατάτε καλύτερα ενώ τα ηχεία είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν απώλειες στον ήχο ενώ κρατάτε τη συσκευή. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του, το Encore 2 WT8-B είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι.

Ζωντανές εικόνες και αυθεντικοί ήχοι

Μια υψηλής ποιότητας 5 MP οπίσθια κάμερα περιλαμβάνεται και στα δύο tablet με Full HD 1080p video λήψης στα 24 frames ανά δευτερόλεπτο στο Encore 2 WT8-B και 30 fps στο Encore 2 WT10-A ενώ η μπροστινή κάμερα είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις. Αμφότερες οι κάμερες αναπαριστούν το χρώμα με ακρίβεια και βελτιώνουν τα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση. Με το TruCapture, η κάμερα μπορεί να φωτογραφίσει πίνακες, έγγραφα ή προβολές για χρήση σε τάξεις, meetings και παρουσιάσεις ώστε να μην χρειαστεί να ξαναγράψουν οι χρήστες τις πληροφορίες. Η αναγνωσιμότητα έχει επίσης βελτιωθεί χάρις τη διόρθωση χρώματος και με την αναπαράσταση εικόνων με χαμηλή αντανάκλαση στα δύο tablet. Παράλληλα στο Encore 2 WT10-A έχουν βελτιωθεί και τα επίπεδα θορύβων.

Συνδεδεμένα και έτοιμα για όλα

Τα Encore 2 WT10-A και Encore 2 WT8-B διαθέτουν ευρεία γκάμα ευέλικτων συνδέσεων ώστε να μπορούν οι χρήστες να μεταφέρουν τα βίντεο, τα παιχνίδια και τη μουσική τους. Διαθέτουν θύρα micro-USB για να μοιράζεστε περιεχόμενο και micro-SD slot για να εργάζεστε παράλληλα με άλλες συσκευές Windows σε πραγματικό χρόνο ενώ το Encore 2 WT10-A διαθέτει και micro-HDMI για να βλέπετε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη. Η micro-SD card slot επιτρέπει στη χωρητικότητα να επεκταθεί στα 128 GB για εκείνους που θέλουν περισσότερο χώρο για φωτογραφίες και έγγραφα. Το περιεχόμενο μπορεί να συγχρονιστεί με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Windows μέσω Wi-Fi ενώ η διάρκεια μπαταρίας ξεπερνά τις 8 ώρες για να μπορούν οι χρήστες να μελετήσουν, να εργαστούν ή να παίξουν εν κινήσει.
Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να κάνουν την τηλεόρασή τους δεύτερη οθόνη από το tablet τους, χρησιμοποιώντας τεχνολογία wireless display. Η λειτουργία αυτή διατίθεται και στις δύο συσκευές και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για το 8” tablet αφού δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν παρουσιάσεις, έγγραφα ή online videos στην τηλεόραση, μαζί με περισσότερους ανθρώπους.

*Τα νέα tablet της Toshiba θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μετά το τρίτο τρίμηνο του 2014.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου