Αξεσουάρ iLuv. Επιστροφή στο σχολείο

Η iLuv Creative Technology προσφέρει στους μαθητές λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ φορητών συσκευών. Από τα Bluetooth® ηχεία και τα έξυπνα σχεδιασμένα καλώδια μέχρι τις νέες καινοτόμες θήκες για τηλέφωνα και tablets, τα αξεσουάρ της iLuv προσφέρουν όλα όσα πρέπει να έχουν οι μαθητές για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σχεδιασμένα να «υπηρετούν» την τελευταία τάση της μόδας.

Η σειρά προιόντων «iLuv Επιστροφή στο σχολείο» περιλαμβάνει :

Selfy ™ Ecosystem
Η Selfy ™ είναι η πρώτη θήκη του κόσμου για Apple iPhone 5 / 5s, Samsung GALAXY S5, iPad Air και iPad mini με ενσωματωμένη ασύρματη κάμερα κλείστρου. Το κλείστρο καθιστά ευκολότερη την λήψη ποιοτικών φωτογραφιών και βίντεο χωρίς το τέντωμα χεριών ή το συνηθισμένο «τρέμουλο» κατά την λήψη τους. Με το κλείστρο Selfy ™ εκτός θήκης, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον αξεσουάρ. Στα αξεσουάρ αυτά περιλαμβάνονται το μίνι τρίποδο για σταθεροποίηση κατά την λήψη φωτογραφιών και βίντεο, η βάση αυτοκινήτου για βιντεοσκόπηση εν κινήσει, η βάση κράνους και το εξαεριζόμενο λουράκι κράνους.

Lightning Καλώδια
Τα νέα καλώδια από την iLuv φορτίζουν και συγχρονίζουν οποιαδήποτε συσκευή της Apple(iPhones, iPads, iPods). Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν καλώδιο 1m,2m και 3m ανάλογα με τις ανάγκες τους. Είναι διαθέσιμα σε επτά διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο, μπλε, πράσινο, κόκκινο, ροζ, και μοβ.

Rollick ™
Το Rollick ™ είναι ένα φορητό στερεοφωνικό Bluetooth ηχείο, εύκολο στην μεταφορά του χάρις στο στρογγυλεμένο σχεδιασμό του. Η μπαταρία του είναι ιόντων- λιθίου και επαναφορτιζόμενη.

WaveCast ™
Το WaveCast ™ είναι κομψό με καμπυλωτό σχεδιασμό αλλά και λεπτό και αρκετά συμπαγής για μεταφορά στο χέρι ή σε τσάντα. Μέσω του Bluetooth® είναι δυνατό το streaming από smartphones και tablets, καθώς και η αλλαγή των τραγουδιών χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται κάποιος δίπλα στα ηχεία. Παρά το μικρό του μέγεθος, το WaveCast ™ είναι εξοπλισμένο με δύο ηχεία και ένα μπάσο για στερεοφωνικό ήχο σε μεγάλη απόσταση.

Ακουστικά FitActive® Run
Τα ακουστικά FitActive® Run διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό με ένα στήριγμα στο αυτί. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και τηλεχειριστήριο για την εύκολη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και το άκουσμα μουσικής ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.

Professional WorkStation ™
Το αφαιρούμενο ασύρματο Bluetooth πληκτρολόγιο ανταποκρίνεται πλήρως στην πληκτρολόγηση και είναι ο τέλειος συνδυασμός σχήματος και λειτουργικότητας. Το Professional WorkStation ™ έρχεται επίσης με μια αναδιπλούμενη βάση στήριξης ιδανική για το iPad Air, παρέχοντας βέλτιστη εμπειρία πληκτρολόγησης και διασκέδαση βλέποντας ταινίες και βίντεο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου