Προβολέας Smart LED από την PHILIPS.

Η ψυχαγωγία παίρνει άλλη διάσταση, με εικόνα 50" έως και 100" με το Screeneo που απέχει μόλις μερικά εκατοστά από τον τοίχο. Μετακινήστε το εύκολα μέσα στο σπίτι ή στήστε το δικό σας θερινό σινεμά στον κήπο! Με κορυφαίο ήχο και δυνατότητα Wi-Fi!

Ευέλικτο μέγεθος οθόνης - από 50 - 100"

Απολαύστε ταινίες, αθλητικά γεγονότα και παιχνίδια όπως ποτέ στο παρελθόν, από 50" έως και 100". Χαλαρώστε και απολαύστε την άνεση οποιουδήποτε δωματίου του σπιτιού σας. Το Screeneo μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί κοντά σε οποιονδήποτε λείο τοίχο. Πρέπει μόνο να πιάσετε την κομψή δερμάτινη λαβή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του προϊόντος. Για να δείτε μια παιδική ταινία κινούμενων σχεδίων σε 50", τοποθετήστε το σε απόσταση 10 εκ. από τον τοίχο, ενώ για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ποδοσφαιρικό αγώνα σε 100", τοποθετήστε το Screeneo σε απόσταση 44 εκ. από τον τοίχο.

Ενσωματωμένα ηχεία και υπογούφερ

Δεν χρειάζεται να το συνδέσετε σε κανένα ηχοσύστημα, χάρη στο ενσωματωμένο υπογούφερ και ηχεία, με ισχύ εξόδου 26W RMS. Η τέλεια εμπειρία ήχου θα ολοκληρωθεί με το ηχοσύστημα Dolby Digital 2.1.

Ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση - εσείς αποφασίζετε!

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με το διαδικτυακό κόσμο ή με το δίκτυό σας στο σπίτι μέσω DLNA ή Bluetooth και να προβάλετε το περιεχόμενό σας από αυτές τις συσκευές. Αν προτιμάτε κάποιο υλικό μέσο, μπορείτε να συνδέσετε το Screeneo μέσω HDMI, να τοποθετήσετε μια κάρτα SD στη συσκευή ανάγνωσης καρτών, να συνδέσετε μια μονάδα USB flash ή να συνδέσετε την κεραία σε μια υποδοχή κεραίας.

Τεχνολογία LED για λαμπερά χρώματα και μεγάλη διάρκεια ζωής

Το Screeneo χρησιμοποιεί τεχνολογία LED υψηλής ποιότητας για την προβολή των φωτογραφιών, των ταινιών και άλλου περιεχομένου με λαμπερά χρώματα και με διάρκεια 30.000 ωρών. Σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία Ultra Short Throw, θα σας εντυπωσιάζει κάθε φορά που το ανάβετε.

Miracast - μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στη στιγμή

Ακούγεται εξεζητημένο, αλλά είναι τόσο απλό: κατά την περιήγηση σε φωτογραφίες στο smartphone ή το tablet σας, συνδεθείτε ασύρματα με το Screeneo, το οποίο κάνει άμεσα mirroring την οθόνη σας. Ό,τι και αν κάνετε στη φορητή σας συσκευή, προβάλλεται ασύρματα μέσω Miracast.

 Περισσότερο περιεχόμενο με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T χωρίς κρυπτογράφηση

Δείτε ακόμη περισσότερα, με περιεχόμενο από κανάλια χωρίς κρυπτογράφηση μέσω του ενσωματωμένου δέκτη DVB-T.

Μεταφέρετε τη μουσική σας μέσω Bluetooth ή Wi-Fi / DLNA

Χρησιμοποιήστε το Screeneo ως μουσικό σταθμό! Μεταφέρετε με ευκολία μουσική από το smartphone ή το tablet σας στο Screeneo μέσω της λειτουργίας Bluetooth ή DLNA (Digital Living Network Alliance).


                

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου