Η Samsung παρουσιάζει το νέο B2B Tablet.


Η Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσίασε το Galaxy Tab Active, το πρώτο tablet της εταιρείας ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση. To Galaxy Tab Active διακρίνεται για τον ανθεκτικό σχεδιασμό που αποζητούν οι επαγγελματίες σήμερα για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Στην προσπάθεια να μάθουν τι αποζητούν οι επαγγελματίες από μία φορητή συσκευή για βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα, η Samsung διοργάνωσε μία σειρά από workshops με εταιρείες που ανήκουν στο Fortune 500. Οι κορυφαίες εταιρείες που συμμετείχαν από διάφορους κλάδους, όπως λιανεμπόριο, logistics και μεταφορές, παρείχαν σημαντικά σχόλια και πληροφορίες που αξιοποιήθηκαν στην ανάπτυξη του Galaxy Tab Active. Το Galaxy Tab Active σχεδιάστηκε, συνδυάζοντας τα πορίσματα της μελέτης με τις πληροφορίες που διαθέτει η ίδια η Samsung για την αγορά για να αποτελέσει το πρώτο tablet που άντλησε την έμπνευσή του από τους επαγγελματίες και σχεδιάστηκε ειδικά για να αυξήσει την παραγωγικότητα.

Αυξημένη Παραγωγικότητα, Χωρίς Περιορισμούς

Τα χαρακτηριστικά του Galaxy Tab Active προσφέρουν απόλυτη επαγγελματική λειτουργικότητα που βασίζεται στην απόδοση, την ανθεκτικότητα και την προστασία, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες για εργασία χωρίς περιορισμούς μέσα και έξω από το γραφείο. Το Galaxy Tab Active προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα και ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες του σημερινού επαγγελματικού περιβάλλοντος. Είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε δύσκολες εργασιακές ανάγκες, ενώ ο λεπτός, ελαφρύς και premium σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με την αφαιρούμενη μπαταρία, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εργάζονται αποτελεσματικά οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειάζεται.

Το Galaxy Tab Active είναι το κατάλληλο εργαλείο για όσους αποζητούν υψηλές επιδόσεις και ανθεκτικότητα. Συγκεκριμένα:
  • Με το προστατευτικό του κάλυμμα μπορεί να αντέξει πτώση 1,2 μέτρων, ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP67. Για παράδειγμα, σε επαγγέλματα που χρειάζονται και συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους και σε συνθήκες που δεν είναι ιδανικές, οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την έκθεση της φορητής τους συσκευής σε ζέστη, κρύο, σκόνη ή νερό.
  • Η κάμερα με 3,1MP Auto Focus μπορεί να σκανάρει εύκολα barcodes, ενώ με την τεχνολογία NFC ο χρήστης γλιτώνει χρόνο που θα απαιτούσαν περαιτέρω διαδικασίες. Οι λειτουργίες αυτές αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα, όπως για παράδειγμα με υπεύθυνους μεταφορών ή logistics που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Galaxy Tab Active ακόμα και κατά τη διαδικασία φορτο-εκφόρτωσης.
  • Το Samsung “C Pen” είναι τοποθετημένο στην κορυφή του προστατευτικού καλύμματος του Galaxy Tab Active για να προσφέρει εναλλακτική επιλογή σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν γάντια, όπως για παράδειγμα άτομα σε εργοτάξια.
  • Για τους επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς εκτός γραφείου, το Galaxy Tab Active έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, που φθάνει τις 8-10 ώρες. Παρόλα αυτά, η αφαιρούμενη μπαταρία δίνει τη δυνατότητα αλλαγής με φορτισμένη μπαταρία, όταν αυτό χρειάζεται, για εργασία χωρίς διακοπές. Επιπλέον, η ενσωματωμένη φόρτιση POGO Pin εμποδίζει τυχόν ζημιές από τη σύνδεση micro-USB, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για φόρτιση πολλών συσκευών μαζί με την επιστροφή στο γραφείο.
Το Galaxy Tab Active υποστηρίζεται από το Samsung KNOX για επιπλέον προστασία. Με την ασφάλεια να είναι απαραίτητη για την επαγγελματική χρήση, τα δεδομένα και οι εφαρμογές διατηρούνται σε ασφαλές μέρος, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για επιπλέον πλατφόρμες και κόστος.

Η Samsung προσφέρει, επίσης, Υπηρεσίες Mobile Care, παρέχοντας μεγαλύτερη περίοδο εγγύησης μέχρι και τρία χρόνια, καλύπτοντας τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από ατύχημα. Κατανοώντας, επίσης, την αξία των άμεσων λύσεων στις επιχειρήσεις, η απομακρυσμένη υπηρεσία Smart Tutor προσφέρει στο Galaxy Tab Active έναν ασφαλή, εύκολο και γρήγορο τρόπο για πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.


Καθετοποίηση της Αγοράς

Όλες οι βιομηχανίες πλέον χρειάζεται να εντάξουν τη διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία και η προσέγγιση της Samsung είναι να ανταποκριθεί σε κάθε αγορά με καινοτόμα προϊόντα, όπως το Galaxy Tab Active, που καλύπτουν δεδομένες επαγγελματικές ανάγκες. Η Samsung μπαίνει στην αγορά με μία δυνατή πρόταση που υποστηρίζει τη ζήτηση για έξυπνες λύσεις που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε κάθετης αγοράς, τη στιγμή που ο χώρος εργασίας μεταφέρεται στον ψηφιακό κόσμο.

Το Samsung Galaxy Tab Active προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας: Wi-Fi ή Wi-Fi και LTE, με 16GB + MicroSD (μέχρι 64GB). Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε χρώμα Titanium Green και κυκλοφορεί με προστατευτικό κάλυμμα και C-Pen.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου