Belkin PowerHouse Micro-USB Dock XL


Η εξωτερική θήκη PowerHouse Micro-USB Dock XL της Belkin εξασφαλίζει την διαρκή φόρτιση φορητών συσκευών. Η μεγάλου μεγέθους διάσταση της είναι ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει Android tablets αλλά και ταυτόχρονα αρκετά ευέλικτη στην φόρτιση και τον συγχρονισμό smartphones μέσω της θύρας micro-USB.

Χάρις στον κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό της, η θήκη από την Belkin είναι ιδανική για χρήση στο γραφείο ή στον προσωπικό σας χώρο. Επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία με tablet ή smartphone, με την συσκευή τοποθετημένη σε τέλεια γωνία θέασης, κατά την φόρτιση ή την μεταφορά δεδομένων. Το 6' καλώδιο της προσφέρει ευελιξία σύνδεσης απευθείας με φορητό υπολογιστή  ή μέσω φορτιστή τοίχου από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Εκτός από τη φόρτιση της συσκευής, η θήκη Micro-USB Dock XL προσφέρει γρήγορη μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών, όπως φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές και ταινίες, όταν συνδεθεί απευθείας στον φορητό υπολογιστή.

Η Belkin PowerHouse Micro-USB Dock XL για Android διαθέτει μια γραμμή στο πίσω μέρος της βάσης της, που ανεβάζει και κατεβάζει το ενσωματωμένο βύσμα Micro-USB για να «κουμπώνει» η συσκευή με ή χωρίς την θήκη της. Ο συγχρονισμός της βάσης με την φορητή συσκευή(docking) επιτυγχάνεται πολύ γρήγορα και εύκολα, επειδή δεν είναι υποχρεωτική η αφαίρεση της θήκης πρώτα.

Οι φορητές συσκευές που «δουλεύουν» ιδανικά με την εξωτερική θήκη της Belkin είναι :
  • Galaxy Note 2, Galaxy Note 8.0", Galaxy Note 10.1"
  • Galaxy Tab Pro 12.2", Galaxy Tab 4 7.0", Galaxy Tab 4 8.0", Galaxy Tab 4 10.1" (2014), Galaxy Tab 3 7.0", Galaxy Tab 3 8.0"
  • Galaxy S 4, Galaxy S III, Galaxy S II
  • Kindle Fire HD, Kindle Fire HDX 7.0", Kindle Fire HDX 8.9"
  • Nokia Lumia 525, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 1520

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου