Νέα σειρά TOSHIBA T54. Μια έξυπνη τηλεόραση για ταινίες


Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τη νέα σειρά T54 για να παρακολουθείτε ταινίες σε βελτιωμένο Cinema mode συνδυάζοντας ανώτερη ποιότητα εικόνας, γρήγορη επεξεργασία και αναπαραγωγή 3D με περιεχόμενο Smart TV. Διαθέσιμη σε 102 cm (40”) και 121 cm (48”), η οικονομική σειρά T54 προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία τηλεθέασης, χωρίς να κοστίζει ακριβά.

Τελειοποιημένη για ταινίες

Μία ειδική συλλογή προ-επιλεγμένων ρυθμίσεων στην T54 επιτρέπει έξυπνη διαμόρφωση εικόνας που παραδίδει άριστη ποιότητα. Μία από αυτές τις διαμορφώσεις σε Cinema mode, προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για παρακολούθηση ταινιών και μία πιο αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία.
Η φωτεινότητα της οθόνης έχει ενισχυθεί σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η δυναμική αντίθεση για λεπτομέρεια στις σκιές και τα highlights στην εικόνα της οθόνης έχει βελτιωθεί ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν ταινίες πιο εύκολα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπως ακριβώς στον κινηματογραφό. Τα χρώματα έχουν επίσης αλλάξει για να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας και τη συνολική απόδοση των χρωμάτων. Μαζί αυτές οι βελτιώσεις δημιουργούν το ίδιο αποτέλεσμα σα να παρακολουθείτε εκπληκτικά λεπτομερείς ταινίες της μεγάλης οθόνης στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Ήπια αναπαραγωγή

Με πανίσχυρη AMR+ 800 επεξεργασία εικόνας, οι χρήστες απολαμβάνουν πιο έντονες και καθαρές εικόνες και κίνηση όταν παρακολουθούν ταινίες δράσης, αθλητικά και άλλο ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Αυτή η ενισχυμένη ταχύτητα του επεξεργαστή συνδυασμένη με έναν υψηλό ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη αφήνει τον θεατή με μία ομαλή αναπαραγωγή εικόνας, που αναδεικνύει τη δράση. Ο ενισχυμένος επεξεργαστής επίσης βελιώνει την καθαρότητα χωρίς επίδραση στη φωτεινότητα και χωρίς να τρεμοσβήνει η εικόνα, ώστε η δυναμική διασκέδαση να είναι τόσο συναρπαστική όσο πρέπει να είναι, είτε πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο ματς ή ένα θρίλερ.

Η Smart επιλογή

Η σειρά T54 περιλαμβάνει Smart TV που προσδίδει μία ευρεία γκάμα περιεχομένου στο καθιστικό του χρήστη. Ποικιλία εφαρμογών, μουσικής και ειδήσεων είναι στη διάθεση του να τα απολαύσει ανά πάσα στιγμή μεταξύ των οποίων YouTube® και εφαρμογές καιρού για την οικιακή οθόνη. Με τη σειρά T54, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν, να ακούσουν μουσική, να δουν video-on-demand και να παρακολουθήσουν Full HD περιεχόμενο όλα στο ίδιο μέρος.
Με ενσωματωμένο Wi-Fi® και την επιλογή αναζήτησης, περιήγησης και προσθήκης σελιδοδεικτών μέσω του ενσωματωμένου browser, καθώς επίσης και υπηρεσίες video on-demand, οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπούν, την κατάλληλη στιγμή για εκείνους. Η λειτουργία PVR (Personal Video Recording)1 διατίθεται επίσης για εύκολη αναπαραγωγή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDD).

Πλήρες 3D

Η σειρά T54 διαθέτει τεχνολογία active shutter 3D2 που επιτρέπει στους χρήστες να βυθιστούν σε ρεαλιστική δράση 3D. Προσθέτοντας μία νέα διάσταση σε ταινίες και ντοκυμαντέρ, οι χρήστες μπορούν να έχουν την πλήρη εμπειρία 3D με εντυπωσιακή Full HD λεπτομέρεια. Ακόμη και για το υπάρχον περιεχόμενο 2D, ο πανίσχυρος επεξεργαστής της T54 μπορεί να το μετατρέψει σε 3D για γρήγορη, ρευστή και ρεαλιστική εικόνα. Ο έλεγχος βάθους επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το βαθμό 3D εφέ ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθούν.

Αδιάλλειπτη πρόσβαση σε media

Με ενσωματωμένο media player και πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, η σειρά T54 επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν plug in και να αναπαράγουν οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλουν, μέσω HDD ή ασύρματα από συμβατή, φορητή συσκευή. Με 4 x HDMI® θύρες, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν κονσόλες και Blu-ray™ Disc players, ενώ οι 2 x USB θύρες επιτρέπουν να δείτε τις αγαπημένες φωτογραφίες της οικογένειας και αρχεία βίντεο στη μεγάλη οθόνη.

Σειρά Toshiba T54:

  • Ανάλυση: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV 
  • AMR+ 800 (Active Motion & Resolution) 
  • Smart TV λειτουργία με internet browser 
  • Personal Video Recording 
  • 2D σε 3D μετατροπή με έλεγχο βάθους 
  • Συνδεσιμότητα: 4 x HDMI®, 2 x USB, PC input, ασύρματη υποστήριξη streaming 
  • Ήχος: Dolby® Digital Plus 
  • Design: Μαύρη με λεπτό περίβλημα και ασημένιο φινίρισμα και βάση 
  • Tuners: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, αναλογικό3 
  • Μέγεθος οθόνης: 102 cm (40”) and 121 cm (48”) 

Η νέα σειρά αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του 2014.

* Η λειτουργία USB Video Recording είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες
**  Δύο ζευγάρια active shutter 3D γυαλιών περιλαμβάνονται μόνο στις 40T5445DG, 48T5435DG, 40T5435DG και 48T5445DG.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου