Νέο Nokia 130. Το κινητό των 19€*


Η Microsoft αναγνωρίζοντας την ταχεία ανάπτυξη των "οικονομικών" κινητών τηλεφώνων, παρουσίασε το Nokia 130, ένα κινητό τηλέφωνο σχεδιασμένο για να εισάγει όλο και περισσότερο κόσμο στις νέες ψηφιακές εμπειρίες.Με μόλις 19€*, το νέο Nokia 130 συνδυάζει τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών με όμορφο σχεδιασμό, αξιοπιστία και ψυχαγωγία μέσω ραδιοφώνου FM και ενός ενσωματωμένου video player.Ο player υποστηρίζει μέχρι 46 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μια μόνο φόρτιση.

Το Nokia 130 είναι ένα ιδανικό κινητό τηλέφωνο για αυτούς που θα αγοράσουν για πρώτη φορά ή για αυτούς που αναζητούν μια αξιόπιστη συσκευή δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας του υπάρχοντος smartphone τους.Είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει, με έγχρωμη οθόνη 1,8", μπαταρία με χρόνο αναμονής 36 ημερών για την μία κάρτα sim και 26 ημερών για την  κάρτα dual-sim.Σε σχεδιασμό και ποιότητα το Nokia 130 ξεχωρίζει μεταξύ των συσκευών με τιμή κάτω των 35$*.
Κάθε χρόνο οι πωλήσεις  στην συγκεκριμένη κατηγορία κινητών "φθάνουν" τα 300 εκατομύρια**.

Ως μία από τις πιο προσιτές συσκευές με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο, το Nokia 130 κάνει την ψηφιακή εμπειρία προσιτή σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Παρέχει ώρες διασκέδασης με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο, προσφέροντας έως και 16 ώρες αναπαραγωγής για βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μια κάρτα microSD, MP3 player και ραδιόφωνο FM. Με υποστήριξη αποθήκευσης σε μια επεκτάσιμη κάρτα microSD μέχρι 32GB, παράλληλα με την Bluetooth-enabled εφαρμογή SLAM και συνδεσιμότητα USB, κάνει την ανταλλαγή ψηφιακού περιεχομένου εύκολη, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο.

"Καθώς η ζήτηση στον τομέα των προσιτών κινητών συνεχίζει να αυξάνεται, η Microsoft παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη ηγετικής θέσης στην συγκεκριμένη αγορά », δήλωσε ο Jo Harlow, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft Corp για τηλέφωνα. "Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο εξακολουθούν να μην έχουν ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για αξιόπιστα τηλέφωνα-αντίγράφα ασφαλείας σε μια τόσο ώριμη και υψηλής ανάπτυξης αγορά."

"Με συσκευές όπως το Nokia 130, βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες στο να προσφέρουμε την εμπειρία ενός "πρώτου κινητού" σε ανθρώπους που αναζητούν την πρώτη τους συσκευή, και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε εξαιρετικά προσιτές συσκευές που θα εισάγουν τους ανθρώπους σε έναν "cloud-first" κόσμο μέσα από τις υπηρεσίες της Microsoft, όπως το Bing, το Outlook.com και το OneDrive. "

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η εκτιμώμενη λιανική τιμή προ φόρων και επιδοτήσεων για το Nokia 130 και το Nokia 130 Dual SIM είναι 19 ευρώ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Το Nokia 130 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ινδονησία, την Κένυα, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Λειτουργικό σύστημα: Series 30+
  • Οθόνη: 1.8” QQVGA 
  • Μπαταρία: αναμονή 36 ημέρες για μονή SIM και 26 ημέρες για Dual-SIM, 46 ώρες μουσική, 16 ώρες video
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 1020mAh
  • Συνδεσιμότητα: USB 2.0, 3.5mm AV Connector, microSD, Bluetooth 3.0 with SLAM
  • Μνήμη: 32GB micro SD card

* Εκτιμώμενη λιανική τιμή προ φόρων και επιδοτήσεων

** Στρατηγική Ανάλυση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου