Μοναδικές εκπαιδευτικές τιμές για φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε όλα τα Mac και όλα τα iPad.

Η iSquare ανακοινώνει ότι υλοποιεί στην Ελλάδα και την Κύπρο τη μεγάλη ενέργεια «Back to school” της Apple παρέχοντας ειδικές εκπαιδευτικές τιμές σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς για όλα τα μοντέλα iPad με κέρδος 10% καθώς και όλους τους υπολογιστές Mac με κέρδος 12%, μέσω του επίσημου δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών της.
Από 22 Αυγούστου και έως 17 Οκτωβρίου φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών, αλλά και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έχουν τη δυνατότητα αγοράς των πρωτοποριακών υπολογιστών Mac με ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 12%, αλλά και των αγαπημένων iPad με ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 10%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τις ειδικές αυτές τιμές, είναι η επίδειξη της φοιτητική ταυτότητας, ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό.
Οι υπολογιστές Mac με το ελαφρύ, λεπτό και επαναστατικό design, αλλά και το καινοτόμο λειτουργικό τους σύστημα αποτελούν τον τέλειο σύντροφο της φοιτητικής ζωής, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία σε συνδυασμό με μια πραγματικά μοναδική ευκολία χρήσης. Το iPad από την αρχή αποτέλεσε για την εκπαίδευση έναν πραγματικό «καταλύτη». Με τον πλούτο των εφαρμογών και το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οικοσύστημα που διαθέτει η Apple σε συνδυασμό με το μοναδικό διαισθητικό περιβάλλον χρήσης του, το iPad πλέον αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο για διδάσκοντες και διδασκόμενους.
Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στις συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής καθώς και στα καταστήματα των Apple Premium Reseller: Document (Γλυφάδα), iStorm (Κολωνάκι, εμπ. κέντρο Golden Hall, εμπ. κέντρο RiverWest, Τσιμισκή & εμπ. κέντρο Mediterranean Cosmos) και iSystem (εμπ. κέντρο Smart Park).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/prosfora

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου