Android . Βιβλίο

Ο οδηγός του επαγγελματία προγραμματιστή από τον Deitel® για το Android®, για ανάπτυξη εφαρμογών για smartphone και για ταμπλέτες και για το Eclipse IDE με το πρόσθετο Android Development Tools (ADT).
Δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν φορτωθεί από την αγορά Android Market! Αυτό το βιβλίο σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να αναπτύσσετε σπουδαίες εφαρμογές για το Android και να τις δημοσιεύετε στην Android Market.
Αυτό το βιβλίο χρησιμοποιεί μια προσέγγιση μέσα από εφαρμογές - κάθε νέα τεχνολογία συζητείται μέσα στο περιβάλλον 12 πλήρως δοκιμασμένων εφαρμογών Android, με τον κώδικά τους, με συζήτηση για τον κώδικα και με δείγματα εξόδου. Οι εφαρμογές που θα αναπτύξετε περιλαμβάνουν τις παρακάτω:
Εφαρμογή Παιχνιδιού Στόχευσης, Εφαρμογή Παρουσίασης Διαφανειών, Εφαρμογή Παιχνιδιού Εύρεσης Σημαιών, Εφαρμογή Ιχνηλασίας Διαδρομής, Εφαρμογή Αγαπημένων Αναζητήσεων του Twitter®, Εφαρμογή Βιβλίου Διευθύνσεων Εφαρμογή Υπολογισμού Φιλοδωρήματος, Εφαρμογή Doodlz, Εφαρμογή Εμφάνισης Καιρικών Συνθηκών, Εφαρμογή Παιχνιδιού Κανονιού

Συγγραφείς : P. Deitel, H. Deitel, A. Deitel, M. Morgano
Σελίδες : 496
Έτος : 2012
ISBN : 978-960-512-639-1
Εκδόσεις : Μ.Γκιούρδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου