europe-nikon.com . Νέα τοποθεσία web


Η Nikon Europe ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας της τοποθεσίας web: η τοποθεσία έχει σχεδιαστεί από την αρχή για πιο φιλική προς το χρήστη πλοήγηση στα προϊόντα και εμπνευσμένες εικόνες προκειμένου να κατανοούν οι καταναλωτές ολόκληρο τον κόσμο της Nikon. Η νέα τοποθεσία έχει ανέβει ήδη σε 26 γλώσσες των 36 αγορών της Ευρώπης και της Νότιας Αφρικής.

Η διεύθυνση είναι: www.europe-nikon.com


ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ NIKON

«Η ιστοσελίδα μας αποτελεί αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης σχετικά με τη Nikon: όταν ένα νέο προϊόν βγαίνει στην αγορά παρατηρούμε ότι η επισκεψιμότητα φτάνει τους επτά με οχτώ εκατομμύρια επισκέπτες την ημέρα», λέει η Danielle Walsh, Interactive Marketing Manager της Nikon Europe. «Αυτός ήταν και ο λόγος που σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε την τοποθεσία μας από την αρχή προκειμένου να είναι πιο ελκυστική στο ευρύτερο κοινό. Άρα, είτε θέλετε να μελετήσετε την πρώτη σας compact φωτογραφική μηχανή είτε είστε ήδη ένας κορυφαίος επαγγελματίας φωτογράφος, η νέα τοποθεσία θα σας προσφέρει έξυπνη πλοήγηση στις πληροφορίες που αναζητάτε».

ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η νέα τοποθεσία web προσφέρει στη Nikon μια πιο συνεπή παρουσία της μάρκας αντικατοπτρίζοντας την αισθητική και τη σχεδιαστική ευαισθησία της καμπάνιας μάρκετινγκ I AM Nikon,έτσι ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες λειτουργίες από ποτέ. Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα είναι πια εύκολα προσβάσιμες χάρη στην εύκολη πλοήγηση με απλά εργαλεία σύγκρισης και επιλογής προϊόντων.Η σύγκριση των προϊόντων πραγματοποιείται με τη βοήθεια της λειτουργίας «φίλτρου» και «ταξινόμησης», ενώ τα δείγματατων φωτογραφιών και τα video με τα ιδιαίτερα γνωρίσματα των προϊόντων δίνουν στους επισκέπτες μια πιο σαφή εικόνα για τις δυνατότητες της επιλεγμένης φωτογραφικής μηχανής.
Στην τοποθεσία εξακολουθούν να υπάρχουν οι ειδικές ενότητες αφιερωμένες στο service και την τεχνική υποστήριξη, τα θέματα του Τύπου και την εύρεση κοντινών καταστημάτων που προσφέρουν τα προϊόντα Nikon.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΕΙΚΟΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η κα. Walsh προσθέτει: «Στη Nikon επικεντρωνόμαστε στη φωτογραφία, τους φωτογράφους, τις κινούμενες εικόνες και την απεικονιστική τέχνη. Έτσι, η επίσημη παρουσία μας στο Internet αντικατοπτρίζει πλέον αυτή τη φιλοσοφία με μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθεσία web.Προσδοκούμε πως οι άνθρωποι που θα επισκεφθούν την τοποθεσία μας θα θέλουν να αφιερώσουν πολύ περισσότερο χρόνο από ότι στο παρελθόν για να γνωρίσουν τον κόσμο της Nikon». Υπεύθυνη για τον ανασχεδιασμό της τοποθεσίας web της Nikon Europe είναι η Perfect Fools, η εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών με έδρα στο Άμστερνταμ και παρουσία στη Στοκχόλμη.Η τοποθεσία είναι πλήρως συγχρονισμένη με τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Nikon, συμπεριλαμβανομένου του facebook.com/IAMNikon, και με το blog της Nikon.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου