Ήρθαν τα Windows 8.1 Preview !

Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα των Windows 8.1 Preview, την επόμενη αναβάθμιση των λειτουργικών συστημάτων Windows, στο συνέδριο Build 2013 στο Σαν Φρανσίσκο (26-28 Ιουνίου).

Στο συνέδριο, η εταιρεία παρουσίασε τις σχεδιαστικές και οικονομικές ευκαιρίες για προγραμματιστές, στο κομμάτι της δημιουργίας εφαρμογών αφής για πλατφόρμα Windows, με νέα εργαλεία ανάπτυξης και αυξημένη υποστήριξη.Στελέχη της εταιρείας εστίασαν στις νέες κορυφαίες εφαρμογές για Windows, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Flipboard και NFL, μια σαφής απόδειξη της δυναμικής που έχουν αναπτύξει τα Windows σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Ο Ceo της Microsoft Steve Ballmer προσκλήθηκε από την Julie Larson-Green, εταιρικό αντιπρόεδρο των Windows καθώς και από άλλα στελέχη της εταιρείας να παρουσιάσουν τα Windows 8.1 Preview , δίνοντας έμφαση στο personalization, στην μηχανή αναζήτησης Bing , στην αυξημένη λειτουργικότητα για επιχειρήσεις , και σε πολλά άλλα.

Η Larson-Green δήλωσε : "Με τα Windows 8 χτίσαμε τα νέα Windows, τα φανταστήκαμε εκ νέου. Ήταν ένα φιλόδοξο όραμα, και με τα Windows 8.1 τα βελτιώσαμε. Τα Windows 8.1 θα προσφέρουν υποστήριξη στο ευρύτερο φάσμα των Η/Υ και tablets, αποδεικνύοντας το πόσο ευαίσθητοι είμαστε με τους πελάτες μας. Η σημερινή παρουσίαση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο στο «χτίσιμο» της νέας γενιάς των Windows συσκευών και εφαρμογών”.

Ο Antoine Leblond, εταιρικός αντιπρόεδρος , ανέβηκε στην σκηνή για να περιγράψει το πώς τα Windows 8.1 θα παρέχουν πρόσθετη ευκαιρία στους προγραμματιστές για σχεδιασμό, κατασκευή και εμπόριο των εφαρμογών τους στο Windows Store. Ενίσχυσε τους προγραμματιστές με την καλύτερη απόδοση – στο οικονομικό κομμάτι – στο να κρατάνε το 80% των εσόδων από τις εφαρμογές τους όταν το όριο θα ξεπερνάει τα 25.000$.
Τόνισε επίσης πως η νέα αναβάθμιση περιλαμβάνει:

Επανασχεδιασμένο Windows Store , που συνδέει πιο αποτελεσματικά και γρήγορα τους πελάτες με τις εφαρμογές που αναζητούν.

Κορυφαίες εμπειρίες ,που προσφέρουν στους προγραμματιστές έναν καμβά για να παρουσιάσουν και να αναπτύξουν τα σχέδια τους.

Τα Windows 8.1 προσφέρουν νέες ευκαιρίες για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές με κέρδος και με την συμμετοχή των χρηστών.


Πέρα από τα Windows 8.1, η Microsoft παρουσίασε τρία εργαλεία κατασκευής εφαρμογών:
  • Bing σαν πλατφόρμα ανάπτυξης. 
  • Κυκλοφορία των εφαρμογών Visual Studio 2013 Preview and .NET 4.5.1 Preview
  • Windows Phone ευκαιρίες ανάπτυξης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου